---

Rybníky Polouvsí

---
Domů
A+ R A-

Dárkový poukaz

Věnujte dárkový poukaz k lovu ryb.

Elektronický DÁRKOVÝ POUKAZ K LOVU RYB

--> vytisknete si doma, nemusíte pro něj jezdit ☺


Chcete darovat povolení k lovu ryb v Poluvsí a máte to k nám daleko? Zakupte si elektronický dárkový poukaz k lovu ryb na rybnících v Polouvsí, který jistě potěší každého rybáře. Dárkový poukaz k lovu ryb na rybnících v Polouvsí je platný 1 rok od data vystavení. Dárkový poukaz lze uplatit pouze v Polouvsí nevztahuje se na jiné rybolovné zařízení. Dárkový poukaz k lovu ryb je ideální dárek pro někoho, kdo víte že k nám chodí na ryby a proto obdarovaného rozněhodně neurazíte.

 

Jak to funguje? Poukázku objednejte na e-mailu Tato emailová adresa je chráněna před spamboty, abyste ji viděli, povolte JavaScript , po té Vám budou zaslány poklady k platbě. Po přijetí vaší platby na náš účet vše ještě překontrolujeme a dárkový poukaz zašleme na Váš e-mail. Dárkový poukaz si doma vytisknete.

Hodnota poukazu: Pokud Vám nevyhovuje hodnota poukázek, které máme v nabídce 400Kč, 500Kč nevadí, napište nám hodnotu v jaké výši chcete poukaz darovat a my Vám cenu pravíme a na e-mail zašleme zaktualizované platební údaje. Doporučujeme podívat se na ceník povolenek, podle kterého si stanovíte hodnotu poukazu --> ceník je zde...

Na poukaz CHCI uvést jméno obdarováného: Pokud chcete na poukázku uvést pro koho je, napište nám to do poznámky při objednávce poukazu.

Na poukaz NECHCI uvést pro koho je poukázka: Pokud nemáte zájem na poukázku uvádět pro koho je, tak nám do poznámky napište, ať na poukazu není nic uvedeno.


 

DÁRKOVÝ POUKAZ NELZE UPLATIT NA RYBÁŘSKÝCH ZÁVODECH!

DÁRKOVÝ POUKAZ MUSÍ BÝT UPLATNĚN V PLNÉ VÝŠI, NELZE ROZDĚLIT NA VÍCE NÁVŠTĚV. PROTO DOPORUČUJEME RADĚJI ZAKOUPIT NIŽŠÍ HODNOTU POUKAZU. Např. V případě zájmu "uratit" za obdarovaného 1000Kč zakoupit raději poukaz 2x za 500Kč.

 


V PŘÍPADĚ DOTAZŮ NÁS NEVÁHEJTE KONTAKTOVAT

E-mail: Tato emailová adresa je chráněna před spamboty, abyste ji viděli, povolte JavaScript

Facebook: https://www.facebook.com/rybnikyPolouvsi

Tel: +420 602 778 695


Další z této kategorie: « Výdejní místo RP Král

Rybářské potřeby Král

E-shop s rybářskými potřebami

www.rybarske-potreby-kral.cz

Kudy z nudy