---

Rybníky Polouvsí

---
Domů / Informace / Kde nás najdete
A+ R A-

Kde nás najdete

 

Rybníky v Polouvsí, jsou soukromý rybářský revír, který můžete nalézt na Severní Moravě nedaleko Nového Jičína cca 10 km v katastru obce Jeseník nad Odrou. Rybníky mají rozlohu 6ha a 4ha. Na tomto revíru neplatí povolenky vydané Českým rybářským svazem, neboť se jedná o soukromý revír. Rybařít na tomto revíru může každý, po zakoupení povolenky u správce rybníku na Rybářské baště nebo v Rybářských potřebách Král v Novém Jičíně. 

Od Nového Jičína se k nám dostanete přes obce Starý Jičín, Starojická Lhota, Polouvsí.

Od Nového Jičína se k nám dostanete i přes silnici 1/48 (E462) ve směru na Hranice, kdy sjedete na obce Jeseník nad Odrou, Heřmanice, Blahutovice dojedete ke křižovatce, kde se dáte rovně přes most a dojedet do obce Starý Jičín - Dub, kde po vjezdu do obce se nachází směrová cedule na obec Polouvsí, kdy odbočka se nachází po cca 300 metrech vlevo. Tato cesta platí i pro rybáře z Frýdku-Místku, kteří se automaticky napojí na silnici 1/48.

Z Ostravy se k nám dostanete po dálnici D56 směr na Frýdek-Místek poté směr Nový Jičín, kdy jedete po silnici 1/48 dále na Hranice a sjedete na obce Jeseník nad Odrou, Heřmanice, Blahutovice dojedete ke křižovatce, kde se dáte rovně přes most a dojedet do obce Starý Jičín - Dub, kde po vjezdu se nachází směrová cedule na obec Polouvsí, kdy odbočka se nachází po cca 300 metrech vlevo.

Z Ostravy se k nám dostanete po dálnici D1, kdy sjedete na Odry, poté se dáte na rozdvojení dáte vlevo a vjedete do obce Mankovice, kde pojedete po hlavní silnici až narazíte na odbočku do prava na obec Vražné. V obci Vražné pojede po hlavní až narazíte na odbočku vlevo na obec Jeseník nad Odrou. Při vjezdu do obce Jeseník nad Odrou přejedete železniční koleje a po zhruba cca 300 metrech se po pravé straně nachází odbočka vpravo na obec Polouvsí.

Z Hranic se k nám dostanete, když se napojíte na silnici 1/8 (E462) ve směru na Nový Jičín, kdy sjedete na obce Jeseník nad Odrou, Heřmanice, Blahutovice po příjezdu ke křižovatce se dáte vpravo podjedete most a na další křižovatce se dáte vpravo na obec Dub, kde po vjezdu do obce se nachází směrová cedule na obec Polouvsí, kdy odbočka se nachází po cca 300 metrech vlevo. 

 

Bližší informace můžete získat na tel:

RYBNÍKY POLOUVSÍ:          602 778 695

E-MAIL:               Tato emailová adresa je chráněna před spamboty, abyste ji viděli, povolte JavaScript


Na našich revírech se může lovit těmito vyjmenovanými způsoby lovu: muškaření, vláčení, feeder, položená, plavaná a lov na dírkách!!!

Rybářské potřeby Král

E-shop s rybářskými potřebami

www.rybarske-potreby-kral.cz

Kudy z nudy